Taas näitä löytöjä...

Tämä karhu (joka on vielä vailla nimeä) löytyi tänään  Lahden Diakonialaitoksen järjestämästä ilmaiskirppikseltä. Kirppiksellä oli siis kaikki tavarat ilmaisia ja sinne sai viedä omiakin ylimääräisiä "vaihtoon", onneksi sattumalta osuin paikalle.

Karhu saa uuden silmän kunhan löydän samanlaisen lasisen oranssin, vanhasta on vain rautalanka tallella. Materiaaliltaan tuo on kokonaan nahkaa, taljan tapaisesta siis kun on karvainen. Täytteenä on jotain kovaa. Liekö vanha vai jonkun uudempi tekele, ihana kuin mikä :)

 

Eilisiä löytöjä ovat pikkuinen my little pony, sekä vanha Fazerin suklaalaatikko, prinssisuklaata!

Netistä en löytänyt tietoa tuosta laatikosta, mutta kiinnostaisi kovasti tietää koska tuommoiset on syöty? Tästä tulee hyvä kynttilänsäilytyslaatikko.

Pientä kivaa on löytynyt nukkikseenkin, pinnasänky ja Nasu-pehmo, pikku pitsiliina matoksi sekä tuollainen pieni koristekaakeli jonka laitan tauluksi.

Poikkesin tänään Valimon putiikissa ja sinne laitettu esille jonkun harrastajan aivan upea kaappiin tehty nukkekoti, kannattaa käydä katsomassa jos lähistöllä liikkuu. En kyllä huomannut kysyä kuinka kauan se on siellä, mutta oli vasta tuotu ymmärtääkseni.