Nukkekotirintamalla on nyt ollut vähän hiljaisempaa, kun en ole malttanut askarrella virkkausharjoitusten ohella. Viime Helsingin reissulla oli tarkoitus käydä Minimaailmasta taloon lisää väkeä ja kalusteita, mutta se olikin sinä lauantaina kiinni, kun en hoksannut netistä tarkistaa asiaa.... mutta kohta on uusi reissu tiedossa ja asia korjataan silloin :)

Nyt siis kurkistuksia hieman aneemiseen talooni, valaistus on taas huonoa kun jostain syystä tulee kuvailtua aina illalla.

Katosta sain kiinnitettyä vasta puolet, kun sahailin sitten sen verran huolimattomasti, etteivät kattopalat istu ennenkuin sahaan vielä vähän lisää..... :D

En ole vielä saanut vaatteitakaan tehtyä..... olisi ehkä sittenkin pitänyt ostaa valmiiksi vaatetetut nuket.. Kännykkä on Playmobil-sarjaa.

.

Koira löytyi kirppikseltä, maksoi 20 senttiä ja oli niin kiltin näköinen. Keittiön varustetaso on aika puutteellinen......  tuo lattialla oleva kaappi tulee seinälle jossain vaiheessa.

Jaahas, kuvien laitto tältä erää tyssäsikin tähän.... lieko jotain vikaa vuodatuksessa, mutta ei suostu lisäämään kuvia enää....

no höh. Täytyy lisäillä sitten myöhemmin taas. Olen miettinyt, että jos kuitenkin ostaisin valmiin avattavan nukkekodin.... se olisi vaan niin näppärä. Ja niitä on niin ihanan näköisiäkin, tälle talolle olisi leikkijöitäkin niin ei menisi hukkaan :)

 Lisäys:

No niin, omaa sähläystä olikin kuvien kanssa (enpä ihmettele ;D).

Siispä vielä kylppäriä ja eteistä, kylpyamme löytyi Anttilan alelaarista ja siinä oli kyydissä jotain kylpyvaahto tms. pulloja. Vähän pieni, mutta menee toistaiseksi. Tuosta puuvimpulasta on tarkoitus tehdä wc-harja.

Eteisen ja kylppärin välistä puuttuu vielä seinä ja tuohon kranssiseinustalle tulee ulko-oveksi joku feikkiovi/liimakuva. Nuo matot eteisessä ja takan edessä on Lundbyn mattoja, alelaarista poimittuja nekin.

No nyt oli kaikki kuvat mitkä pitikin :)

Jatkan virkkausharjoituksia, jos vaikka nukketaloonkin jotain onnistuisi.... Mukavaa iltaa kaikille!