Tänään saapuivat joulukalenteriluukut, vaihdoin yhteensä kuusi luukkua ja sain vielä yhden extraluukunkin :)

Postinjakaja oli niputtanut maksikirjeet ja paksuhkot kirjeet yhteen nippuun ja eilen unohti ottaa ne mukaansa kun toi muut postit. Lupasi tuoda ne kyllä ihan hetken päästä, mutta tulikin ilmoittamaan, ettei löytänytkään niitä :s (hieman huoletti, kun luulin että ne olivat sillä jo laukuissa mukana olleet)

Arveli niiden päätyneen väärään kaappiin josta jakajat hakevat postinsa, ja onneksi ne sitten tänään oli löytyneet. Mutta onneksi löytyi!

Vaihdoin luukkuja Jarmiinan, Hellun ja Tiinan kanssa. Ensimmäinen luukku on nro 8, Tiinan numeroimattoman luukun ajattelin säästää ihan loppupäähän, kun 24 minulta jäi puuttumaan. Extran varmaan avaan jo parin yön jälkeen ;)

Sunnuntaina pyörähdettiin Helsingissä, Nukke-ja nallemarkkinoilta tuli tehtyä aika pienet ostokset. Ja ostoslistalla ollutta puuhellaa ei löytynytkään.

Mutta tämmöisiä tarttui mukaan:

Nuo ruisleivät on aidosta ruistaikinasta tehty, nyt harmittaa etten ottanut enempää. Kynät on samalta myyjältä kuin toisen kuvan punainen jakkara.

Tämän leijonapatsaan löysin Valtterista (huimat 10 senttiä oli hintaa), on aika hieno minusta. Kiekurainen leima on samanlainen kuin noilla Lomonosovin mäyräkoirilla.

 

Paras ostokseni kuitenkin oli ei-nukkekotiaiheinen, taas yksi vanha puinen hevonen :)