No niin, nyt on taas vähän aikaa kirjoitella :)

Olin jo pitkään etsiskellyt itselleni vanhaa ikkunanpokaa, mutta tuntui siltä että kaikki muut löytää niitä jostain paitsi minä... Tosin kerran näin kirpparilla nätisti kunnostetun pokan joka karkasi sitten nenän edestä.

Reilu viikko takaperin kävin käppäilyllä yhdellä ihanalla asuinalueella, jossa on paljon vanhoja taloja ja kylläpä onnisti! Yhden talon edessä oli roskalava, ja tottakai, piti mennä vähän lähemmäs katselemaan mitä löytyy ... No, lavalla ei ollut juuri käyttökelpoista tavaraa vaikka täynnä olikin, mutta talosta juuri kannettiin ulos nätti ikkuna joka oli matkalla kaatopaikalle. Naikkonen oli ihmeissään ja ihan mielissäänkin kun kuuli että ottaisin ikkunan meille johonkin käyttöön. Siinä talossa oli vintin tyhjennys kaatopaikalle käynnissä, kun talo oli menossa myyntiin.

Yksi ruutu on rikki, enkä vielä tiedä poistanko kaikki lasit vai säästänkö ehjät... Puuosat on onneksi hyvässä kunnossa :)

Kuvasin samaan syssyyn Kärkkäiseltä ostamani "ikkunankorvikkeen", Villa Weisten ihanan peilin:

Ja täytyy sanoa, että harvemmin tykkään esineistä, jotka on kulutettu näyttämään vanhoilta, mutta tämä on aivan ihana.

Ikkunoista vielä verhoihin, löysin pitkän etsinnän jälkeen verhot, jotka oikeasti miellyttää silmää. Verhot on Vallilan mallistoa ja kuosin nimi on  Mon Amour:

Ensi viikolla yritän ehtiä nukkekodin kuvien pariin, uudet rappuset on tarkoitus hakea alkuviikosta. Ja kaikkein parasta on, että voitin Tilkkutiinan blogiarvonnassa aivan upeita pääsiäsjuttuja nukketalooni<3 En malta odottaa :)