Joulu meni menojaan, mutta sentään jotain lahjoja saa vielä joulun jälkeenkin... sain kyllä jouluksikin jotain upeaa nukkekotiini, eräs ihana ihminen lahjoitti talooni (jolla ei ole vieläkään nimeä mielessä) ensimmäisen tulisijan, kulmatakan oikeilla valoilla! Takka on mitoitukseltaan hyvä taloon ja todella taitavasti tehty (arvaatteko tiilien materiaalin :) ?

Kissa on sitten hyvin lähellä kameraa, näyttää hassulta (ja lisäksi tämä halpakamera kutistaa kaikki kalusteet kun yritän kuvata huoneita, tai en vaan osaa).... Tässä kuvassa on tuo keltainen "tuli" päällä, toisessa kuvassa molemmat valot

Pikkuinen tulitikkuaski löysi paikkansa takan reunalta

Ja kyllä, takan tiilet on sokeripaloja, niissä on jonkinlaista lakkaa päällä. Tämä takka lämmittää huoneen lisäksi mieltäkin... Talossa ei vielä ole sähköistystä mutta tämä toimii paristolla. Tämä vaan on niin hieno!

Sain eilen näperreltyä jotain pientä kivaa, käytin pienen puuvalmiin maljakon ja kaksi puupyörää hyödyksi ja tällainen siitä sitten tuli, kärpässienijakkara:

Ostoksillakin on tullut käytyä, vanhan tavaran kaupasta löytyi pieni taalainmaan hevonen:

Parisänky löytyi Sinooperista, kuten pöytäkellokin ja pienet hiiret loukun kera (kellosta on aika huono kuva)

Näiden hiirien vaarallinen elämä taakse jäänyttä aikaa, pääsivät lemmikeiksi sitten. Tuo juomapullo on 90-luvun Littlest Pet Shop-sarjaa.

Niin ja joulunpyhinä tuli tilattua Dolorekselta aarteita jotka sain tänään jo postista, ehdoton suosikkini on tuo puusohva, jollaista en osannutkaan tehdä vaikka kerran yritin ja sitten luovutin.

Korit olivat ylimääräistä ekstraa, miellyttävä yllätys. Lähikuvaa vielä imurista:

Toivottavasti saan otettua huoneista parempia kuvia, pääsisi jo niitäkin näyttämään. Huonejärjestys on jo selvä, yksi väliseinä täytyy tehdä. Ikkunat ja katto on kesken vieläkin, tapettien kanssa olen edistynyt, lattiat odottavat vuoroaan.

Nyt toivottelen kaikille Hyvää Uutta Vuotta ja viihtyisää iltaa!