Eilen tuli käytyä Helsingissä ja ensimmäistä kertaa myös Minimaailmassa. Nukkekotiin tuli uusia asukkeja, tuo nainen lienee alunperin jonkinlainen piika, mutta nyt siitä tulee perheen äiti, ja tuon miehen viiksiin en ole erityisen ihastunut joten se saa luvan kasvattaa pikku parran ;)

Nämä posliinipurkit ovat ihanin ostos tältä reissulta, seuraavat kuvat on otettu ilman salamaa kun ei muuten meinaa onnistua...

Sekä vähän kalusteita:

Pieniä tarpeellisia, aterimia, puinen leipälauta ja ihana vaaleanpunainen keittiövaaka:

Aiemmin löysin kaupasta Lundbyn leikkikalu-paketin, jossa tuli tuommoinen vaaleanpunainen nukenvaunu mukana, pitihän se saada kun meillä on nuo isommatkin :) (ja minusta nuo pikkuiset oli suht isot Lundbyn tavaroihin verrattuna)

Muuten reissulta jäi käteen vielä iloinen kirppislöytö, Lego Belville talvinen linna, lapset tykkäsi tosi paljon.

Mukana oli prinsessoja ja jääkarhukin :)

Olen jo päässyt vähän fiilistelemään nukkekotia noilla tavaroilla, tämän kuvan jälkeen on jo vähän edistystäkin tapahtunut. Tässä kuussa olisi aikomus kiinnittää katto, tukipala voinee odottaa vuoden alkuun kun en nyt jaksa sahata hetkeen yhtään mitään..... Yläkerran tapetti (lahjapaperia) oli ensimmäinen yritelmä ja kauheat kuprut siihen jäi (liimakin loppui kesken). Mutta onneksi seuraavat onnistui sitten paremmin.