Tämmöisen pussilakanan löysin kirppikseltä, Finlaysonin valmistama ja Kaukametsän pakolaiset taisi olla tämän piirrossarjan nimi...En ole ennen tätä kangasta nähnytkään, ajatuksena oli ommella tästä jotain muuta mutten tiedä raaskinko leikata ehjää lakanaa...

 

Muut kankaat löytyivät tuurilla Marimekon palalaarista, reilun kokoiset palat vielä. Niin tosiaan, sain hankituksi saumurin ja taas päässä pyörii enemmän ideoita kuin pystyn toteuttamaan, pienestä tilkkupeitosta kovasti haaveilen... saas nähdä.

Kirppikseltä löytyi lisää hevosia, kaksi taalainmaan hevosta ja tuommoinen muovinen varsa. Jos joku tietää mitä sarjaa tuo varsa on (tai onko joku vanha)  niin olisin tiedosta kiitollinen. Yhteensä maksoivat 2,50 euroa.

Olen löytänyt myös Lomonosovin (noinkohan se kirjoitetaan?) posliinieläimiä joista nyt ei ole kuvaa, mutta pikkuruisesta oravasta maksoin 10 senttiä, jäniksestä 50 senttiä, makoilevasta hevosesta/varsasta maksoin euron ja pikkulinnusta 1,70 euroa. Ihan kivoja löytöjä, vaikken niitä varsinaisesti keräilekään.

Päätin vielä kokeilla onneani tomaatin kasvatuksessa, hankin valmiit taimet (kirsikkatomaatti ja pensastomaatti), toivottavasti onnistun pitämään ne hengissä kesän ajan... Jos saisin edes yhden syötävän tomaatin, niin sitä voisi juhlia  sitten jotenkin :)