En olekaan vähään aikaan kirjoitellut, vaikka pari juttua onkin valmistunut. 

Nukkekotia en ole vieläkään saanut jatkettua, mutta nyt on uusi nikkarointipaikka ja hyvää seuraa tiedossa, joten ehkä se siitä :D  Lupasin myös tytölleni tehdä suht yksinkertaisen oman nukketalon, vanerista kun jäi aivan valtava hukkapala. Jos sen nyt vaikka ensin tekisi.. :)

Tulostin netistä semmoisia vanhanmallisia Pauligin kahvipurkki-printtejä, pitää väsätä niitä hyllykuntoon kun on keitinkin. En muista mistä löysin ne, mutta jonkun blogissa oli linkki.. mahdollisesti Googlellakin löytyy.. Kirppikseltä löytyi myös söpöinen avaimenperä, semmoinen pankin säästöpossu, joka sopii mainiosti pikkutavaroiden joukkoon. Kuvaa en jaksanut tähän väliin ottaa, laitan myöhemmin.

Mutta jotain olen saanut valmiiksikin! Innolla tekemäni ns.antiikkinalle, Rolleksi nimetty, aiheutti täyttövaiheessa minulle allergiaa mutta onneksi valmiina ei ole ongelmia ollut.... Kangas on siis mohairia, täyte semmoista puulastuvillaa, mitä käytetään myös eläimillä ja pakkaamiseen. Silmät on lasia, äänilaite ja nivelet pahvia. Nalle on kokonaan käsin ommeltu.

Lapsille pitäisi tehdä seuraavaksi keppihevoset, joiden kaavat löytyivät jostain Suuren käsityölehden numerosta.  Nyt tein tytölle leluksi kaniinin, Tildan kaavoja käyttäen, ja pojallekin pitää oma tehdä :) Käytin materiaalina fleeceä, kun se kestää leikit vaikkei saumaan ompele siksakkia (olen hieman laiska tuon osuuden kanssa....)          Kasvot keksin sitä mukaa kun tein, ja tein mekosta hyvin yksinkertaisen jotta sen voi pukea ja riisua. Hattu on ommeltu kiinni. Kani on jo juonut monet kahvit ja kävi se kerran kaupungillakin.

Kuvat vaan on epäselviä, tuolla kameralla ei tee mitään iltahämärässä :/

Illan päätteeksi laitan kuvan vielä viimein valmistuneesta ryijystäni, olen helpottunut että ylipäätään sain sen valmiiksi! Nyt siinä on väliaikainen ripustus, viikon kuluessa tulee tilaamani nätti ripustustanko. Kuva on todella haalea, luonnossa värit on tummat ja syvät.Ja taustalla oleva seinä ei edes näy kuvasta :D ehkä minä joskus hankin uuden kameran......ehkä.....

Kiva kun kävit katsomassa :)