Siitä onkin jo vierähtänyt tovi kun viimeksi olen kirjoitellut!

Hankin tässä hiljattain uuden tietokoneen ja vasta tänään esittelin sen kameran kanssa toisilleen. Kamerankin kanssa on ollut ongelmia, kun muistikortti lakkasi kokonaan toimimasta. Nyt saan vähän aikaa tulla toimeen kortilla, johon mahtuu kymmenen kuvaa kerrallaan.... (joudun myös näköjään taas harjoittelemaan näiden kuvien laittoa ;D)

 

Jouluisia Tilda-näperryksiä olen jo päässyt aloittamaan,

mutta esittelen ensin tilauksesta tehdyn karhun, Torstin :   

Karhuja on tulossa lisääkin, niitä on todella mukavaa tehdä ja ihmiset pitävät niistä :)

Tildaa olen tehnyt jokusen pienen työn, mm. lumiukon sekä jouluisen kaniinin josta laitan kuvan ihan lähiaikoina. Kokeilin myös toisen mallista enkeliä, ja näitä on nyt työn alla kaksi lisää.

Väriyhdistelmä  ei mielestäni ihan onnistunut parhaalla tavalla, kuitenkin tarkoitus on olla jouluisen värinen ainakin mekoltaan joten ihan ok. Mutta kokeilemalla oppii :) Tildaa olisi tarkoitus tehdä oikein isokin kaniini joulun henkeen (ja muihin vuodenaikoihin toinen), semmoinen mitä voi vaikka soffalla pitää.

Sain myös ensimmäisen keppari-kokeilun valmiiksi (kuva on huono, mutten malta olla laittamatta, lisään kuvia tästäkin myöhemmin). Tämä on tehty lakanapaksuisesta puuvillasta (yksityiskohtana "otsaosa" on beigeä pientä unikkoa), mutta uskon että villakangas tai fleece on kestävämpää tämmöiseen leluun. Alkuperäisen ohjeen mukaan käytetäänkin villakangasta, mutta tulee hintavammaksikin...  Hevoselta voi riisua nuo riimut, suu on avonainen.

Silmät ja sieraimet on askarteluhuopaa, liimattu kiinni. Ja keppi on Prismasta ostetun harjanvarren puolikas ;) 

Tässä oli päivitys tällä erää, kuvia luvassa lähiaikoina ainakin kaniinista. Mukavaa iltaa kaikille!