Joulutorilla tuli vielä eilen käytyä, ja mukaan tarttui jotain pehmeää ja käsintehtyä.Omat auringonkeltaiset lapaseni ovat jämähtäneet ensimmäisen kärkikavennuksen kohtaan joten hyvillä mielin ostin itselleni kauniit uudet lapaset. Tuollaiset kuviolliset ovat suorastaan ylellisyyttä minulle, en tosiaan osaa kuin raidoittaa itse lapasia.... Ja ruskea-valkoinen on ihana yhdistelmä minun makuuni.

Kuvaan laitoin myös sen raita-pötkyläkissan, josta jo ehdin kertoa aiemmin. Siitä on tykätty niin paljon että ehkä kokeilen tehdä joskus itsekin, olisi mainio lahja ystäville :) Monesta kojusta etsin nätin värisiä villasukkia pojalleni, kun sopivaa kokoa ei meinannut tulla vastaan. Löytyipä lopulta, ihanat ja vielä veljeslangasta tehdyt (ja voisi kai sitä joskus opetella tekemään sen kantapäänkin itse ;), joten olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

Nuo loput tilasin miehelleni, Volvo FH 12 pannunalunen ja tyynyliina. Aivan mahtavat! Molemmat ovat Huhtadesignin  Tarinoita Suomesta-tuotteita ( www.huhtadesign.fi ) muitakin kuvia siellä oli, mutta nämä osuivat niin hyvin mieheni töihin ja harrastuksiin.

Kävin myös pienillä ostoksilla ihastuttavassa Sisustus Fannyssa, josta löysin jo jonkin aikaa etsimäni kirjatelineen suosikkikirjalleni (Kruunuvuori, unohdettujen huviloiden tarina). Kuvassa on myös sieltä jo aiemmin ostamani Mailegin puiset joulupossut (kuvasta tuli kovin hämärä :/ )

Lopuksi tulee suuri ilonaiheeni ja hehkutus, meille tulee tämmöinen!

(Kuva on luvalla lainattu) Mielettömän kauniin muotoinen wanha keinuhevonen, tämän löydön tein huuto.netistä, ja olen kyllä tätä hevosta jo pitkään katsellut ja miettinyt ennen kuin päätin että siitä tulee joululahja minulta minulle (näin vaatimattomasti.........). Viikonloppuna olisi tarkoitus hakea humma kotiin :)