Taas on tullut melkoinen tauko aiemmasta kirjoituksesta, kuvien kanssa on ollut vähän ongelmia taasen.... muiden blogeja olen kyllä lukenut senkin edestä :)

Nukkekotikuvia laittelen taas lähiaikoina, sinne tuli vähän uutta tavaraa (ja pari asukkia)  jo kuun vaihteessa ja nukkekotikerhossakin tuli askarreltua (tällä kertaa sain valmistakin aikaiseksi). Niin ja nyt siellä talossa palaa valotkin, hurraa :)Kävin myös tutustumassa Lahden pieneen "Muistojen paratiisi"-putiikkiin, siellä on ainakin joitain kalusteita ja rakennustarpeita nukkekotiin. Uudet rappuset ajattelin tuonne taloon hankkia, lisäikkunatkaan ei olisi huono idea.

 

Vähälle on jäänyt ompelut ja muut käsityöt, mutta pari tuotosta pääsen esittelemään. Pikkumiehelle tein oman lelukassin, autoja kai tässä onkin tarkoitus mukana kuljetella:

Toinen puoli:

Toinen ompelus on Tildan uusista ihanista kuoseista petivaatteet nuken vaunuihin (patjan raitakangas on Eurokankaasta).

En juurikaan harrasta korttien tekemistä, mutta Lahden Sinooperissa vietettiin Tildan nimipäivää ja siellä tuli tehtyä yksi kortti, siitä tuli sitten tämän näköinen:

Nuo kuviot ylä-ja alareunassa on semmoisella kuviolävistimellä tehty, ja taakse liimasin mustan kartongin. Tuo taitoskohdassa oleva köynnöskuvio on tarraa, semmoista pehmeäpintaista. Leppiksiä oli pakko liimailla kun semmoisiakin oli tarjolla. Tästä tuli tämmöinen kesäkortti vaan :)

Tein muuten ihanan löydön eilen kävelyllä, kun satuin oikeaan aikaan oikeaan paikkaan (no juu, kyse on pienestä vanhasta rojusta vaan, tulin kuitenkin iloiseksi), mutta laittelen siitäkin kuvan kunhan saan semmoisen otettua päivänvalossa...;)

Mukavaa iltaa!