Nämä ihanuudet vaan taitaa tällä kertaa olla äidin leluja :) 

On nämä kyllä ihan lasten leikkeihin hankittu, itse vain ihailen niitä kovasti. Haettiin eilen puiset vanhanajan nukenvaunut, joihin on tarkoitus majoittaa noita nallejani. Nuo on saman puusepän valmistamat kuin valkoinen pikkujakkara, jonka esittelin aiemmassa tekstissä. Tämän puusepän vaimo on puutarhuri, ja on kuulemma maalannut nuo kukkakuviot.

Suunnitelmissa on ommella tuonne petivaatteetkin, käyttäen ainakin Tildan kankaita ja pitsejä. Kuvassa näkyy vähän huonosti, mutta työntökahva on kivasti sorvattu, pyörätkin on kokonaan puiset.

Ja jos nyt vaunut ei muuten täyttyisi nalleista niin voin laittaa sinne tämän pupusen, tunnistatteko?

Nalle Luppakorva-ohjelmasta tuttu pupuvintiö. Tätä olen jo pitkään halunnut ostaa, löytyi Kampista Ison karhun kaupasta. Siellä oli myös itse Luppakorva, joka tuntui kädessä tosi painavalta (niinkuin tämäkin on ; täytettä on niin tiukasti, että pupu tuntuu ihan kovalta).  Nyt olisi hyväkuntoinen Luppakorva-dvd hakusessa :)

 

Tapettihommiakin on tulossa, huoneiden vaihdossa lasten keltaisesta huoneesta tuli meidän makkari joten on hyvä syy laittaa uusiksi. Prismasta löytyi mieleiset tapetit tosi edullisesti, muutenkin jo halvasta hinnasta oli vielä 30 prosentin alennus.

Tältä se näyttää (pidän juu melkoisesti kuviotapeteista..... ) Pitkästä aikaa jotain sinisävyistä. Jostain syystä olen ihan kevätfiiliksessä, vaikka lunta tulee ovista ja ikkunoista... lähdenkin nyt hyvillä mielin lumeen kahlaamaan :)