Täällä taas :)

Jouluista Tildaa on nytkin työn alla, toivottavasti innostus jatkuu ihan joulun tienoille asti (se kun on hyvin vaihtelevaa, toisinaan ei saa mitään aikaan niinkuin nyt nukkekoti.......)  Saisi edes jollekin annettua itse tehdyn lahjan. Esittelyvuoroon pääsee nyt pieni Tilda-kaniini, joulun tunnelmaan toteutettu

.

Kaniini on Tildan kaavoilla tehty, hattua muutin hiippamalliseksi ja sen päähän kiinnitin pienen pienen kulkusen. Luistimet on tehty kaksinkerroin taitetusta askarteluhuovasta, ommeltu yhteen niin että alareunaan jää taitoskohtaan pieni rako johon tuon terän voi pujottaa. Luistimissä on ohut vanutäyte sisällä, terät on tehty helposti taittuvasta rautalangasta. Nämä luistimet eivät tälle kanille mahdu jalkaan, vieköön siis jollekin lahjaksi, tonttu kun on ;)

Lupasin parempia kuvia keppihevosesta, tämän hevosen ohje löytyy siis Suuri käsityö-lehden numerosta 5/2008. Tämä hevoseni on siis siitä ohjeesta sovellettu, kaavat on samat mutta muuten kaukana alkuperäisestä mallista.

Nuo riimut on valkoista ripsinauhaa, jonka keskelle ompelin raidallista puuvillanauhaa (muistaakseni Tildan). Riimuissa olevat renkaat on semmoisia avaimenperä-renkaita. Harjas on tehty kaapista löytyneestä 7-veljestä langasta, tämän hepan saa aika hyvin tehtyä kaikenlaisesta jämäpalasta jota kaapeista löytyy.

Lopuksi vielä kuva jo aikaa sitten valmistuneesta isosta karhusta (jota muistaakseni en ole vielä esitellyt), pituutta tällä otuksella on n. 65cm. Tämä sai nimekseen Ransu :) Kovasti on jo leikityn näköinen (niinkuin kunnon karhun pitääkin olla ;) huovat on varsin nukkaantuneet ja rusetti rähjääntynyt.....

Nyt siirryn uuden Kotivinkin pariin, uusia kuvia laitan taas kun jotakin saan valmiiksi =)