Muutama päivä sitten tein muutamia jouluhankintoja, ja wanha hevonenkin kotiutui <3

Myyjä laittoi mukaan vanhat jalustimetkin, se oli mukava yllätys! Hevonen on sen verran siro, että mahtuu olemaan pienessä olkkarissakin, en vaan tiedä minne kuusi sitten mahtuu..... täytyy etsiä sirompi kuusi ;)

Sisustus Elorannasta löytyi vaalea jouluinen verhokappa, sekä sievät tyynynpäälliset. Tyynynpäällisiä oli myös valkoisilla sydämillä, mutta nämä punaiset on kyllä paljon jouluisemmat (samaa kuosia oli myös verhokappa-kankaana)

Minulla on kolme tuommoista "pitsi" kuusenpalloa, jotka on joskus löytyneet yhden asunnon vintiltä. Nyt kaupoista löytyy tuommoisia isompia palloja,  joita vielä täytyy käydä jokunen lisääkin.... virkatut sydämet on käsityömessuilta ostettu (ja olivat kyllä halpoja, isot 1e /kpl ja pienet 0,50e kappale.....käsinvirkattuja)

Joulukukkiakin innostuin hakemaan, perinteisiä hyasintteja ja sitten tämä amaryllis joka oli valmiiksi istutettu ihanaan ruukkuun. Vaikkakin tuo sammal mullan pinnalla ei tuoksu erityisen hyvältä, kun kastelee..... jospa ne hyasintit pian aukeaa, niin sammaleen hajua ei huomaa...

Ja vielä kuvaan pääsee Mailegin pikku hiirulainen tikkuaskissaan, tämä on lasten suosikki...

Näitä olisi kyllä kiva hankkia lisää, mutta taidan tyytyä Tildaan :)